Even geduld...

Wanneer u wilt gaan bouwen of verbouwen zijn bouwtekening noodzakelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van het te realiseren bouw- of verbouwplan. Tijdens het uitwerken van het eerste idee zijn tekeningen dé manier om dit inzichtelijk en concreet te maken. Ook kunnen deze tekeningen gebruikt worden bij het aanvragen van offertes bij aannemers. De offertes die je van aannemers zal ontvangen zijn hierdoor gebaseerd op dezelfde basis wat ervoor zorgt dat de prijzen beter te vergelijken zijn.

Bouwtekeningen zijn daarnaast noodzakelijk bij een vergunningsaanvraag en voor correcte uitvoering op de werkvloer. Als de aannemer weet wat u van hem verwacht voorkomt dit onverwachte meerwerken.
Bij lemonEPC werken bouwkundige tekenaars met een architectonische achtergrond die in staat zijn om vanaf het begin met u mee te denken en uw wensen te vertalen in duidelijke tekeningen.

Over Ons

Logo-Lemon-EPC-Bouwspecialisten

lemon EPC heeft vanuit jaren ervaring een uniek conceptueel bouwsysteem ontwikkeld vanuit traditionele en bewezen bouwmethodes.

Laatste Projecten