Even geduld...

OFFERTE VERGELIJKING

De offerte vergelijker is een eenvoudige tool waarbij offertes welke u heeft aangevraagd voor uw verbouw en/of onderhoudswerkzaamheden worden vergeleken.

De ervaring leert dat deze nog al kunnen verschillen en dat hier soms valkuilen inzitten die u niet zo snel ziet. De totaal bedragen in de offertes schelen vaak enorm terwijl u van mening bent dit op de zelfde duidelijke wijze bij meerdere partijen te hebben aangevraagd.

LemonEPC zorgt ervoor dat de offertes vergelijkbaar worden, op uw wensen worden afgestemd en dat financiële valkuilen inzichtelijk worden. Nadat wij uw offertes hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om een duidelijke analyse en rapportage op te stellen.

Aan de hand van de uitslag van de offerte vergelijker kunt u met een gerust hart uw opdracht uitzetten zonder tijdens de uitvoering onaangenaam verrast te worden door hoge onvoorziene kosten en of meerwerken.

Over Ons

Logo-Lemon-EPC-Bouwspecialisten

lemon EPC heeft vanuit jaren ervaring een uniek conceptueel bouwsysteem ontwikkeld vanuit traditionele en bewezen bouwmethodes.

Laatste Projecten