Even geduld...

ONLINE BOUWADVIES

U wilt gaan verbouwen of bouwen maar waar moet u beginnen? Of u bent al aan het verbouwen en loopt ergens tegen aan waar u geen raad mee weet……hoe dan verder?

Met online bouwadvies kunt u direct de specialist in huis halen zonder dat hij daadwerkelijk naast u staat. Met deze tool komt u in contact met de specialist door middel van videobellen over een beveiligde verbinding van het internet, via de computer tablet of telefoon. De opnames kunt u naderhand downloaden voor verder eigen gebruik.

Als u zich aan heeft gemeld nemen wij direct telefonisch contact met u op om een tijdstip van video bellen af te stemmen. Hierna krijgt u van ons een sms of link toegestuurd per email met een afgesproken tijd voor het gesprek, via deze link krijgt u toegang tot de beveiligde video verbinding met onze bouwadviseur.

Op deze manier heeft u snel het advies waarnaar u opzoek bent en vallen de kosten mee doordat de adviseur niet naar u toe hoeft te komen. Mocht tijdens het gesprek toch duidelijk worden dat de adviseur ter plaatse moet komen kan dit altijd worden afgesproken.

 

Over Ons

Logo-Lemon-EPC-Bouwspecialisten

lemon EPC heeft vanuit jaren ervaring een uniek conceptueel bouwsysteem ontwikkeld vanuit traditionele en bewezen bouwmethodes.

Laatste Projecten