Even geduld...

Ontwikkeling

Vanuit ons innovatieve bouwsysteem is onze vastgoed afdeling gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande woningen, het ontwikkelen van nieuwe duurzame woningbouwprojecten en het invullen van inbreilocaties.

Nieuwbouw projecten


Vanuit lemon EPC vastgoed ontwikkeling kopen wij grondposities en ontwikkelen daarop onze eigen bouwplannen voor de verkoop en verhuur. Op deze locaties bouwen wij de lemon EPC woningen middels ons duurzaam bouwsysteem.

Op de pagina projecten kunt u onze onderhanden en gerealiseerde projecten bekijken.

lemon EPC Bouwsysteem


lemon EPC heeft vanuit jaren ervaring een uniek conceptueel  i&d-bouwsysteem ontwikkeld vanuit traditionele en bewezen bouwmethodes.

  • Deze bewezen methodes staan garant voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
  • Dit systeem is toepasbaar bij zowel renovatie als nieuwbouw in praktisch alle verschijningsvormen.

Ontwikkelen van projecten


lemon EPC is  uw partner als het gaat om ontwikkelen van nieuwbouw, vernieuwbouw en inbreilocaties. Onze ervaring gaat verder dan bouwen alleen, met ons product, kennis en ervaring is er gegarandeerd succes met de ontwikkeling.

Samen staan we sterk


lemon EPC gelooft in samenwerken. Samen doen wat we beloven en daar gaat het om. Daarom willen wij samen werken op basis van openheid, dat is de basis voor vertrouwen. Neem contact met ons op en ervaar de openheid.

Lemon EPCLemon EPC Bouwsysteem

Innovatief en dynamisch


Met trots presenteert lemon EPC het Lemon EPC Bouwsysteem. Het systeem bestaat uit communiceren, innoveren en samenwerken.

Mocht u na het lezen van de presentatie vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen.

Klik hier voor de online presentatie in PDF formaat 

Over Ons

Logo-Lemon-EPC-Bouwspecialisten

lemon EPC heeft vanuit jaren ervaring een uniek conceptueel bouwsysteem ontwikkeld vanuit traditionele en bewezen bouwmethodes.

Laatste Projecten